DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN 20832633,09%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
Google ile Aramanın Farklı Yollarını Deneyimlediler

Google ile Aramanın Farklı Yollarını Deneyimlediler

ABONE OL
13 Temmuz 2023 20:01
Google ile Aramanın Farklı Yollarını Deneyimlediler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burcu Esmersoy ve Nilay Örnek’in katılımıyla düzenlenen etkinlikte, Google Lens ve multisearch özellikleri deneyimlendi 

Google, arama yollarının birden çok olduğunu ve sadece yazı ile değil gördüklerimizi aramanın da yaratıcı yolları olduğunu anlattığı bir etkinlik gerçekleştirdi. Burcu Esmersoy, Nilay Örnek ve Google Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Melike Eraslan’ın katılımıyla gerçekleşen #GördümAradım etkinliğinde katılımcılar aramanın farklı yollarını keşfettiler. 

Google, kullanıcılarının aradığı bilgileri bulmalarına yardımcı olmak için onları aramanın yeni yollarıyla buluşturuyor. Google Lens’in yapay zeka destekli özelliklerini ve yeni özelliği olan “multisearch”ü  konuşmak üzere Burcu Esmersoy, Nilay Örnek ve Google Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Melike Eraslan’ın katılımıyla #GördümAradım etkinliği düzenlendi. Yemekten seyahate, modadan dekorasyona ve mimariye farklı alanlarda katılımcıların yer aldığı etkinlikte, Google Lens’in yapay zeka destekli özellikleri deneyimlendi. Farklı alanlara dair arama ipuçlarını içeren etkinlikte, katılımcılar gördüklerini de aramanın yaratıcı yollarını deneyimleyerek keşfettiler. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.