Özgür Haberler © 2023. Tüm hakları saklıdır.

Özgür Haberci | Türkiye'den Özgür Haberler

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Huawei ve Penta ortaklığıyla Türkiye'deki KOBİ'lere eKit desteği

Huawei ve Penta ortaklığıyla Türkiye'deki KOBİ'lere eKit desteği

Özgür Haberci Özgür Haberci - - 3 dk okuma süresi
13 0

Huawei ve Penta Teknoloji, Huawei’in Türkiye’deki eKit dağıtım ağının genişletilmesine yönelik bir iş ortaklığına imza attı 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleştirilen imza töreni ile başlayan iş birliği kapsmaında, KOBİ’lerin dijital dönüşümüne Huawei çözümleriyle katkı sağlanması hedefleniyor.  

Huawei, Mayıs 2023’te devreye aldığı eKit desteği ile farklı KOBİ senaryoları için kullanıcı dostu ve erişilebilir çözümler sunmaya odaklanıyor. Huawei, eKit ile alt yüklenici merkezli bir yaklaşım çerçevesinde, kapsamlı bir iş ortağı ekosistemi ve ürün portföyü sunuyor. Bu da iş ortaklarının eKit çözümlerini kolayca satın almalarını, satış, kurulum ve bakımını yapmalarını sağlayarak, KOBİ’lerin dijital dönüşümü benimsemelerine ve yeni iş fırsatlarının önünü açmalarına yardımcı oluyor.

Stratejik ortaklıkla dijital dönüşüme katkı

Huawei ve Penta Teknoloji ortak imza törenine, Huawei Kurumsal Satış Departmanı Dağıtım Bölümü Direktörü Xianbin Wei, Huawei Avrupa Kurumsal İş Birimi Başkan Yardımcısı Xingchang Xia, Penta Teknoloji CEO’su Fatih Erünsal ve Huawei Türkiye Kurumsal İş Birimi Direktörü Jupiter Wang katıldı.

Huawei Türkiye Kurumsal İş Birimi Direktörü Jupiter Wang yaptığı değerlendirmede, “Penta Teknoloji ile bu ortaklığa imza atmaktan ve eKit çözümlerimizin Türkiye’deki erişim ağını genişletmekten heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği, KOBİ’lerin dijital dönüşüm yolculuğunda, yepyeni fırsatların önünü açacaktır” dedi.

Penta Teknoloji Genel Müdürü Fatih Erünsal ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Huawei ile güçlerimizi birleştirmekten ve eKit çözümleri özelinde Gold Dağıtım Ortağı olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık, Türkiye’deki KOBİ’lerin büyümesini ve başarısını destekleme vizyonumuzla mükemmel bir şekilde örtüşüyor” dedi.

Penta Teknoloji’yi Huawei Gold Dağıtım Ortağı statüsüne yükselten bu iş birliği, Huawei’in Türkiye’deki eKit dağıtım ağını da önemli ölçüde güçlendiriyor. Huawei bu stratejik ortaklıkla, yenilikçi eKit çözümlerini daha geniş bir KOBİ yelpazesine sunmak üzere, Penta Teknoloji’nin kapsamlı dağıtım ağından ve uzmanlığından yararlanacak.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir