Tunceli Valiliği, Hozat Tanzi Deresi bölgesindeki örgü yangınının tamamen kontrol altına alına alındığını, münferit tütmelere karşı ise karadan ve havadan soğutma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
Valilik, Tunceli-Ovacık arası Fırtına Veli Çeşmesi üzeri Milli Park içerisindeki örtü yangınına sabah saatlerinde havadan ve karadan müdahale edildiğini ve alevlerin tamamen kontrol altına alındığını duyurdu. Orman İşletme Müdürlüğü, AFAD, AFAD Gönüllüleri, Munzur Arama Kurtarma ekipleri, Tunceli ile Ovacık Belediyesi ekipleri ve birçok sivil vatandaş da karadan örtülü yangınlara müdahale çalışmalarına katıldı.
Canlı Borsa – Altın Fiyatları – Döviz Kurları için Bigpara
sizlere ozgurhaberci.com farkıyla sunulmuştur
GÜNDEM
25 Mayıs 2022TEKNOLOJİ
25 Mayıs 2022GÜNDEM
25 Mayıs 2022TEKNOLOJİ
25 Mayıs 2022DÜNYA
25 Mayıs 2022EKONOMİ
25 Mayıs 2022GÜNDEM
25 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.